ACF-50 pro péči o povrchy

Přípravek ACF-50 (Anti Corrosion Formula) byl vyvinut a je vyráběn společností Lear Chemical Research Corporation v Kanadě od roku 1979.

Jedná se o profesionální antikorozní, ochranný a pečující přípravek, který byl původně navržen pro letecký průmysl k ochraně letadel před existující i nově vznikající korozí.

Získal unikátní certifikát amerického vojenského letectví MIL-SPEC 81309 typ II a III což znamená, že ACF-50 je vhodný na kovové i nekovové materiály, elektrické systémy a jiné komponenty.

ACF-50 je nemastná, ultratenká, průhledná, nevysychající emulze, která proniká i do těch nejmenších mikro-spojů, ze kterých vytěsňuje vlhkost a špínu  a na povrchu vytváří ochranný film o tloušťce 0,00026 mm.

 

Je testován a schválen u více než 20 mezinárodně uznávaných výrobců letadel a letadlových motorů.

 

Získal schválení OEM od: Gulfstream, Bombardier, ATR regional transport, Douglas / Boeing Helicopter, Bell / Textron, Robinson, Enstrom, Sikorsky, MD helicopters, Schweitzer, Hiller, British Aerospace, Concorde Battery, Raytheon, Piper, Cessna Pilatus, Beech, Van, Extra, Air Tractor, Lake, Rolls-Royce, Britten-Norman, Learjet, McDonnell Douglas a Canadair.

 

Zde můžete objednat produktu: ACF-50

 

Typy balení ACF-50

 

 

Zpět do obchodu