UNPASS - popis prostředků

UNPASS - UNLIMITED PASSION MOTO

je řada čistících, leštících a ochranných přípravků na motorku a vybavení jezdce (např. kombinéza, helma atd.). Řada se skládá ze 9 produktů, z čehož 7 je určených k mytí, čištění a ošetření celého motocyklu. Záleží jen na vás, který přípravek nebo způsob čištění zvolíte. Další 2 speciální produkty z řady jsou určeny k čištění a péči o helmu plus sada k ošetření kůže kombinéz a bund, rukavic a pod.

Všechny přípravky jsou velice snadné k aplikaci, praktické a vysoce účinné.

THUNDERBOLT: čistící, leštící a ochranné ubrousky, které slouží k očištění celého motocyklu. Jsou určeny na všechny povrchy a materiály. Odstraní i ty nejodolnější nečistoty včetně hmyzu, asfaltu, mastnoty, špíny atd. BEZ POUŽITÍ VODY.

UNPASS ADDICT: čistící a leštící přípravek v rozprašovači, který slouží k očištění celého motocyklu. Je ideální pro ty, co čistí častěji. Jako jediný z řady je 100 % biologicky odbouratelný. BEZ POUŽITÍ VODY.

UNPASS ULTIMATE: Silná aktivní pěna, určena na všechny materiály a povrchy. K odstranění i těch nejodolnějších nečistot. BEZ VODY i S VODOU tzn. můžete nastříkat a jen setřít utěrkou z mikrovlákna nebo opláchnout čistou vodou.

RED EFFECT: silný a efektivní čistič na kola a brzdy. PH neutrální, nehořlavý. Odstraní i ty nejodolnější nečistoty a brzdný prach.

UNGREASEvysoce účinný čistič a odmašťovač řetězu. Určen na všechny typy řetězů

UNPASS EXHAUST PIPES KITvysoce účinný prostředek k čištění svodů a celého výfukového systému

UNPASS CARE KIT: čtyřdílná sada k péči o helmu "OUT" vnějšek helmy, "IN" vnitřní polstrování, "VF" proti zamlžení, "VR" odpuzovač vody

UNPASS LEATHER CARE KIT: čištění a regenerace kůže - kompletní péče o kůži

UNPASS MW SHAMPOO: šampón k mytí celého motocyklu

Zpět do obchodu